sova!

Igår sov jag hos Vickisen..:) Vi tänkte att vi skulle sova i hennes säng båda två, men gud va varmt det blev,haha! vakna skit många gånger i natt och det sluta med att hon gick in till tonas rum och sov där, haha ;)
men men, mysigt var det iaf..:P

På förmiddagen i skolan var jag domare för niorna i volleyboll.... kanske inte mkn favorithobby men bättre att sitta där och döma än att sitta på mattelektionen med maggis som gnäller på mig om ekvationer, hah ;)

Men men, efter typ inte ha sovit ngt inatt så var jag typ dödstrött så jag nästan typ mådde illa och hade skitont i huvet så jag gick hem. När jag kom hem vid typ 12 så la jag mig i sängen och sov till klockan sex! Så nu är jag typ aspigg, haha ;)


Har börjat packa till imorrn, ska ju till chicago!!! :D ska bli riktigt naaajs..:P

här är min såkallande inköpslista;

1.mjukisbyxor från Victorias Secret. (har egentligen redan ett par men vill ha ett par rosa, haha)
2. mjukiströja från Victorias Secret matchade med mjukisbyxorna.
3. body refreshing spray från Victorias Secret
4. Flip Flop från Abercrombie and Fitch
5. Väska från...?

Det är mina grunder vad jag ska köpa, kanske blir ngt mer, kanske mindre, haha :D

Ska ta och packa klart nu, HA EN TREVLIG VALBORG!
Gabrielle


basketturnering! :D

Idag var det äntligen dags för basketturnering!! ;D Det började kl. halv ett och höll på till typ halv fyra..:)
vissrligen gick det inte såååå bra för vårt lag, afterski, men lagandan höll vi uppe och riktigt schteeekiga outfits hade vi, haha ;) vi vann en match, oavgjort en, och förlora två..
hela tuneringen vann såklart det laget victoriaskiten var med i! haha ;)

här är några heta bilder på oss :D ;

image3
vicko&jag :D

image6
AFTERSKI SCHTEKARNA!


Ska dra till Victoria och sova där nu:) SOV SÖTT!
Gabrielle

söndag..

vaknade hemma hos sofie idag vid elva.. hade riktigt trevligt igår..:)

har vart hemma pch faktiskt pluggat lite kemi, ska ju göra omprov på tisdag..:S uscha..
snart ska pappa, jag och bror iväg till min farbror, ska äta middag där..

riktigt seeg dag har det känns som idag.. förig brukar alla mina söndagar kännas sega, haha ;)

PUSS&KRAM,SKUMBANAN
Gabrielle

:'(

På förmiddagen har jag  städat mitt rum i typ en timme. Och nu sitter mäklarna uppe i köket och pratar om huset.
JAG VILL INTE FLYTTA! JAG VILL INTE ATT INTE FÖRÄLDRAR SKA SKILJAS! JAG VILL INTE!
jävla mäklare!

senare ikv ska jag hem till jossan och sen vidare men henne, amanda, sofie och jessica;)

ha en kul lördag!
Gabrielle


soliga stockholm

tjolahoppsan!

Idag var det riiiktigt seegt att gå upp. Fick dessutom sjukt bråttom eftersom jag inte visste vad jag skulle ha på mig. Slutade med att jag sprang till bussen på typ 2 min. Man borde typ få sjukt ba kondition om man sprang till bussen varje dag på 2 min fast det egentligen tar 7 minuter att gå. Ajja, jobbigt vare iaf att springa med påsar och skit. :S

Det var också sista dagen idag för roliga vikarie-micke..:( För att få micke att stanna skrev vi alla på en lista och lämna in till rektorn. tror vi fick ihop 138 namn faktist.:) Ingen vill ju direkt att marika kmr tbx, HAHA ;D

Efter skolan så åkte jag in till stan för att möta papi:). träffade jessica och amanda på tåget som också skulle in till stan.  väl framme så satte pappsisen och jag iväg till topshop som var mitt mål för dagen, haha ;) köpte tre söta små tröjor..:) Han inte gå vidare men pappsi sa att jag skulle åka in till stan nästa vecka igen för att fixa lite skor och ''skit'' till ;) gärna för mig bara..:P tror han har lite skuldkänslor för det där med skilsmässan. Visst, hans skuldkänslor kan gärna gå ut över mina shoppingbehov. haha ;D

när vi kom hem så satte vi igång grillen och sötasara kom upp till mig. Fick bli en hemmakväll idag, skönt ändå för jag var såå hiiiimla trött efter veckan..


ha en bra fredagskväll! :)
Gabrielle


trist konfa..

hejsan hoppsan!

förlåt att jag inte skrivit på några dagar men har haft sjuukt stora bråk med min papi..:/

Men men, idag så hade vi praktiskt prov på No:n. Sofie och jag kom i samma grupp och självklart är båda säääämst på kemi. När alla lyckas göra klart tre labbar så håller sofie och fortfarande på med vår andra, som vi dessutom fick göra om två ggr. ha. Nej kemi är inte mitt favoritämne precis, hahah ;)

När jag kom hem så slängde jag på mig bikinin och la mig i solen och schteekte i såsidär en halvtimme. problemet är nu bara att jag är brun på framsidan och baksidan av benen men kritvit på insidan av låren..hmm, problem..:S

Senare var det dags för en konfa sak, ngt aktivitetsteg som gav 5 steg..:) bra tänkta jag och sofie, 5 steg är ju ändå rätt mkt. Ajja, men  när vi kmr fram och sätter oss i salen så får vi reda på att vi ska sitta och lyssna på dem i kyrkan i TVÅ OCH EN HALV TIMME! ja menar, hur lång tid är inte det?? :S men men efter första pausen så klarade jag, sofie, hanna, edith och anna verkligen inte mer, så de drog hem men sofie och jag skippade lite av mässan och slant in lite snyggt sen efter någon timme och fick våran påskrift:D! haha! lätt som en plätt liksom..:)



Ska ta och sussa nu, är hur trött som helst, SOV SÖTT!<3
Gabrielle


taha ;)

A: gillar att festa
B: alla vill ha dig
C: riktigt barnslig
D: gillar att dansa loss
E: jättebra kyssare
F: bra personlighet och utseende
G: skiter i vad andra tycker
H: en gosig nallebjörn
I: helt underbar i sängen
J: alla avgudar dig
K: vild och galen
L: alla älskar dig
M: har dem vackraste ögonen
N: du kan behålla hemligheter
O: as sexig
P: populär bland alla
Q: mindre snygg
R: kan inte behålla hemligheter
S: lätt att bli kär i
T: omänksam och bryr sig
U: okontrollerad
V: alltid lika glad
W: ensam varg
X: inte alls duktig i skolan
Y: bästa pojk/flickvännen som finns
Z: gillar att chilla
Å: har dold talang
Ä: helt galen
Ö: ruskigt smart

såhär blev min;

G: skiter i vad andra tycker
A: gillar att festa
B: alla vill ha dig
R: kan inte behålla hemligheter
I: helt underbar i sängen
E: jättebra kyssare
L: alla älskar dig
L: alla älskar dig
E: jättebra kyssare

A: gillar att festa
L: alla älskar dig
I: helt underbar i sängen
C: riktigt barnslig
I: helt underbar i sängen
A: gillar att festa

C: riktigt barnslig
A: gillar att festa
R: kan inte behålla hemligheter
L: alla älskar dig
S: lätt att bli kär i
O: as sexig

N: du kan behålla hemligheter

HAHA, ja stämmer den^? :')

skoola :/

Ja då var det måndag igen, SUCK. Men imorse fick ja värsta spurten asså, fast jag hade sovmorgon gick jag upp 06.20 och sprang! Är sjukt förvånad över mig själv. I och försig kanske jag påverkades igår när jag satt och spanade in bikinisar på HM hemsida...:) måste ju träna inför sommaren! :D Efter min typ 5 km långa springtur(som typ kändes som 5 mil eftersom jag inte tränat riktigt seröst på typ ett halvår, haha), så tog jag en lååååååååång varm skön dusch! Som vanligt när jag duschar på morgonen så råkar jag stå liiiite för lång tid i duschen så jag fick vääääldigt bråttom sen till bussen, haha :) Men men hann iaf :D

Åååh fick värsta damp på SO:n idag! Vikarie-Viktor ville verkligen inte berätta vad en sekt var! så typ hela lektionen försökte jag ia och sofie komma fram till vad en sekt var. Och på ungefär en timme så kom vi fram till... ja ingenting!
Guuuuush va arg ja blev för nu måste jag sätta mig och skriva allt hemma.:S

Ajja efter skolan så var det dags att ta hand om tatoo..:) han åker på söndag den plutten..:(
Red iaf ut med Viktoria Barholm och Maria Nilsson..:D det var riktigt mysigt, och varmt och soligt var det..:)

Men men, nu är det för mig att ta tag i det där med sektsaken igen då, suck suck SUCK.

Au revoir,
Gabrielle

Soligt! :D

halloj halloj!

Hade myskväll igår med susä och pernilla :) Vi hade riktigt mys och kvällen slutade med att vi satt och skrev i pernillas gamla ''mina kompisar'' böcker klockan fyra på morgonen. Vilket liv man har asså, hahah ;D.
Sov faktist förundransvärt bra med tanke på att jag och sussie sov skavfötter på en madrass i pernies rum :D.

Kom hem ungefär vid tvåtiden idag och då jag satte mig på baksidan i shorts och bikiniöverdel och bättrade på brännan lite! Var faktist riktigt varmt, :)!

Ska snart ta och städa rummet eftersom det kmr några BAJSmäklare imorrn och ska kolla på vårt hus. De ska ju säljas eftersom mina päron ska skiljas..:/  Bajsmäklare&Bajspäron, suck.


Ajja, ha en bra kväll i denna bajsiga värld.
Gabrielle


löördag!

Var faktist duktig idag och jobbade på cafet på tennisen:)! Men guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud så tråkigt det va! kom typ inga människor som ville köpa ngt så jag satt och plugga kemi.. elr rättare sagt tänkte plugga kemi. det blev väl mest prata med kompisar i telefon.. ;D Ajja, pengarna som jag fick går till sparkassan som ska förbrukas när jag åker till chicago vid valborg! :D

Vårt byggarebobteam har gått under, buhuuu! Marika tyckte de var för få med tre personer i ett lag till basketturneringen så hon delade på vårt lag. Så nu är jag tydligen någon himla ''afterski-snubbe'' JAG VILL VARA BYGGAREBOOOB!!! ja menar hur bra ide var inte det? Mycket bättre än och vara ngn afterski snubbe iaf. hmf.

Ikväll ska jag vara med sussie och några andra tror jag. Vet inte riktigt om vi ska ut ikv elr om det bara blir myys. Hmm, får ta och prata med henne sen hur vi ska göra. Ajja, nu måste jag städa rummet, SUUUUCK!

Ha en bra lördag kväll :)

Gabrielle


ÅÅÅHH!

Sjuk idag igen, suck vad jobbigt. Har verkligen tråkigt, finns ingenting att göra här hemma..:/  Efter skolan skulle jag egentligen åkt in till stan idag och mött pappa men fick stå över det..:(
  Ajja, han ringde iaf och sa att resan till korsika i sommar var bokad :D Sofie ska följa med och vi ska ha så hiiiimla kul! längtar sjuukt mycket :D!
Hmm.. sitter och försöker få in lite kemi i huvudet. Missade ju provet idag men tror jag får göra det imorrn istället om ja pallrar mig iväg till skolan..Sofie sa att det var svårt..:S

Gabrielle


sjuuk :/

Jag var med på första lektionen, engelska (precis lika tråkigt som vanligt med kefr!) Men sen tog mina såkallade krafter slut och jag blev hämtad av mamma utanför skolan :). Har tittat på TV om en mamma som var med sin unge 24/7. Då menar jag verkligen 24/7. Ungen var två år och hade aldrig vart utan sin mamma en enda gång! Lider med ungen. Hahaha.

Längtar som sjutton till sommaren! Spanar in lite nya sommarkläder på HM hemsida. hittar en del fina saker :D.
 
Skriver senare igen :).

Adios, Gabrielle


hemska dag

När väckarklaockan ringde orkade jag verkligen inte gå upp. Verkligen ORKADE inte. Jag hatar att kliva upp på morgonen, Absolut det värsta som finns. Ajja, det slutade med att jag fick skjuts av mamma för jag missa bussen. Ha. På förmiddagen så kom ngn snubbe och berättade om våld. Sov typ hela tiden, så himla trist.

Tillslut var iaf ännu en tråkig dag i bergtorpsskolan över och jag åkte hem och gjorde.. ööhhm.. typ ingenting. Jo försig, det var ju DHW! längtat som sjutton till det :D!!
men men, nu sitter jag här och har grymt dåligt samvete över att jag inte lyckas öppna kemiboken på TRE hela dagar! skit, har ju prov i övermorgon och jag som suger, verkligen SUGER på kemi..:S

En bra sak hände iaf idag! Ia och jag kom på gryymaste namnet som vårt lag ska heta på basketturneringen! BYGGAREBOB såklart ;D! Ia fick vääärsta snilleblixten och ba; vi heter byggarebob och klär ut oss som honom!! hahahah. okey. kanske inte låter så kul men gud vad vi garva åt det då, hahah :D.image1
            haha, min och Ias förebild! :D


Gabrielle

RSS 2.0